fbpx

Tagged: тест за бременост

nova reklama na ikea 0

Икеа сака жените да се измократ врз новата печатена реклама за бебешко креветче

Икеа само што започна нова рекламна кампања која истовремено е генијална, смешна, а во исто време и ексцентрична. Според AdWeek, новата печатена реклама за креветчето Sundvik, бара потенцијалните клиенти да направат нешто повеќе од...

pasta za zabi 0

Дали сте бремена: Откријте со помош на пастата за заби

Прва помисла кога доцни циклусот кај жената е бременост, а еве како жените без купување тест за бременост можат да дознаат дали се бремени. Тестот за бременост е признат показател за бременост заедно со...