fbpx

Tagged: тинејџери

privatnost na decata 0

Не загрозувајте ја приватноста на вашите деца

Наместо да им “чепкате” по телефонот, попаметно е само суптилно да ги предупредите дека не сакате да ја изневерат вашата доверба, а во краен случај читајте пораки дури тогаш кога се сомневате дека прават...