fbpx

Tagged: тренд

0

Ова се најчудните јапонски трендови!

Јапонија е несомнено величествено убава земја, има неверојатна античка култура, љубезни луѓе и одлични знаменитости. Сепак, за нас кои не сме азијци, има работи кои ни се крајно чудни. Постојат трендови што навистина не...

0

Жените се луди по новиот тренд: слика од ултразвук на нокти

За родителите кои очекуваат дете, прегледите со ултразвук не се важни само за да знаат дали бебето е здраво, туку и за да им покажат на останатите дека очекуваат бебе. И кој е подобар...