fbpx

Tagged: треска

lek za pokacena temperatura 0

Телесната температура треба секогаш да се мери на ист дел од телото

Симптомите на температура можат да напредуваат од тресење па сѐ до некое нарушуваање во организмот, несвест и прекумерно потење; над 40 °C личноста може да заспие и може да остане без воздух. За секоја...