fbpx

Tagged: убоди

0

Прва помош при убоди од пчели, оси и стршни

Летото е период на комплетно уживање надвор и во природа. Сепак, покрај опасностите од високите температури и УВ зрачењето тука е и опасноста од убоди и каснувања од разни инсекти скриени во околните дрвја,...