fbpx

Tagged: ументост

od mene do tebe 0

Примери на улична уметност кои ќе ве остават без зборови

Понекогаш не е потребно да посетите музеј или галерија за да уживате во врвни уметнички дела. Талентираните автори повеќе не се ограничуваат на традиционалните форми, туку отсликуваат јавни површини и во своите дела инкорпорираат...