fbpx

Tagged: учебна година

devojce na uciliste 0

Четири совети за успешна учебна година

Се наоѓаме на почеток на уште една учебна година. Во првите одделенија, кај децата сѐ уште постојат позитивни ставови спрема училиштето. Меѓутоа, колку што се децата постари, а нивното искуство поголемо, отпорот спрема училиштето...