fbpx

Tagged: учење

0

Виното помага за полесно изучување на нов јазик

Според научниците, најдобар начин да усовршите нов странски јазик е со виното. Консумирањето на мала количина алкохол, со акцент на “мала” – може да ја подобри флуентноста кога станува збор за нов јазик, во...