fbpx

Tagged: филм

0

Колку се високи актерите од Game of Thrones?

Дали некогаш сте се запрашале колку се високи актерите кои ги толкуваат ликовите од вашата омилена серија Game of Thrones? Време е да дознаете! Подолу се подредени сите ликови според нивната висина, за да...