fbpx

Tagged: фокача

фокача 0

Најлесниот и највкусен рецепт за фокача

Историјата на фокачата датира уште од антички времиња. Во антички Рим, фокачите се подготвувале во чест на боговите, а за време на ренесансниот период биле главен дел од трпезата на свадбените прослави заедно со...