fbpx

Tagged: фотографија

0

Црно-белите портрети од Викторијанскиот период оживеани со силни бои

Графичарот и историчар, Фредерик Дуриес дигитално ги обојува црно-белите фотографии, давајќи им живост на ликовите. Неверојатните слики прикажуваат екстравагантно облечени деца со тажни очи и депресивен изглед, намуртен млад пар во блескава облека, млади...