fbpx

Tagged: хиперактивност

0

Смирете ги хиперактивните деца со помош на храната

Во одреден момент, сите ние сме се восхитувале на неисцрпната енергија на децата. Малку хиперактивност и повремени тантруми се нормални кај децата – тоа е дел од детството кога тие учат како да ги...