fbpx

Tagged: цвеќе

0

Сакате растенија, но немате доволно простор? – Претворете ги ѕидовите во вертикална градина

Да се има растенија во домот секогаш е во стил, но тие станаа уште повеќе модерни во текот на изминатите неколку години. Многу луѓе сега се обидуваат да го максимизираат количеството на зеленило во...

цвеќе 0

Најдобрите совети за одгледување цвеќе и градина

Дури и на најискусните им е потребна помош кога станува збор за убавата, но напорна работа во градината. Ние ги имаме најдобрите совети кои ќе ви бидат таен сојузник. 1. Еднаш неделно наводнете ги...

0

Смеса од 3 состојки ќе му го врати животот на вашето цвеќе

Секој кој има саксиско цвеќе знае дека е навистина депресивно да се види како венее и покрај грижата која сметате дека доволно му ја посветувате. Но, без разлика дали само заборавате да го налеете...