fbpx

Tagged: цевки за пиење

ginisov rekord 0

Нов Гинисов рекорд – Индиец успеа да стави 459 цевки за пиење во својата уста

Многу Гинисови рекорди се уникатни и невообичаени, па и овој нов рекорд не е поразличен. Manoj Kumar Maharana, кој потекнува од Индија го собори Гинисовиот рекорд кој никој не можеше да го надмине цели...