fbpx

Tagged: часови

vreme 0

Што е поздраво, летното или зимското сметање на времето?

Приказната сигурно ви е веќе позната. 80% од населението во Европа бара прекин на постојаното поместување на часовите на летно, односно зимско сметање на времето. Но, се поставува прашањето, на кое од тие две...