fbpx

Tagged: човек

0

8 работи кои паметните луѓе никогаш не ги кажуваат

Емоционално интелигентните луѓе знаат дека одредени фрази имаат посебна моќ – тие прават да изгледате лошо дури и кога зборовите се вистинити. Постојат работи кои едноставно никогаш не сакате да ги кажете на работа....

zena gleda vo zajdisonce 0

Човек се сака додека е жив, а не кога ќе умре: Вистина која треба да ја запомнете!

Човекот се сака додека е жив, не кога ќе умре. Затоа сега размислете убаво за кавгата која имате намера да ја започнете со некоја личност која погрешно ве погледнала, која рекла нешто непримерно, или...

oko 0

Луѓето навистина поседуваат супермоќи

Човекот е едно од најголемите чуда на природата. И покрај тоа што нашите тела постојано се анализираат и проучуваат, научниците сè уште доаѓаат до неверојатни откритија во оваа област. Во прилог прочитајте неколку интересни...