fbpx

Tagged: љубов

ljuboven broj 0

Нумерологија: Со вашиот љубовен број пронајдете ја вашата сродна душа

Дали сте создадени еден за друг? Каква ќе биде вашата врска? За да добиете одговор на овие прашања искористете го знаењето на нумерологијата. Пресметајте го вашиот љубовен број За да можете да го пресметате...

par koj se guska 0

Врските на далечина во замкaта на интернетот

За среќа, времето на гулабите писмоносци е минато, па денес пораките пристигнуваат со брзина на светлината. Болката поради разделба е ништо во споредба со среќата при повторна средба – пишувал Чарлс Дикенс, нудејќи утеха...

zena tazna 0

За мир во куќата, заборавила што е мир во душата. Бидејки така треба…

Кога се омажила за Милан, Лидија ја добила грижата за цело домаќинство. Свекрва ѝ се направила болна и легнала три недели во постела, за да види како младата снаа ќе се снајде. Лидија не...

0

Ако одговорите ‘да’ на едно од овие прашања, вие сте во врска од навика!

Ниту една врска не е совршена, но тоа не е изговор за да имате пониски стандарди. Вашата среќа е она што е најважно без оглед на тоа колку се грижите за партнерот или го...

0

Совршен маж постои! – Ако вашиот маж ги поседува овие особини вие сте најсреќните жени!

Совршениот маж не само што е ваша најголема поддршка и знае да ве утеши со убави зборови, туку и ги превзема работите во свои раце кога тоа е потребно! Секоја жена бара различни квалитети...

романтика 0

Дали денес романтиката е преценета?

Денес многу луѓе сметаат дека романтиката е преценета и не ја ценат доволно или воопшто. Сепак, многу зависи и од тоа на кој начин ќе ја искажете романтиката. На пример, испраќањето љубовни писма во...