fbpx

Tagged: ќерка

majka i tatko so kjerka 0

Поучна приказна: Онаа која секогаш ќе ја отвора вратата

Еден ден, мажот и жената одлучиле да не ја отвораат вратата на никој кој ќе заѕвони пред нивниот праг. Следното утро, ги разбудило ѕвончето на вратата. Погледнале да видат кој е – тоа биле...

0

5 работи за кои мајка ми беше во право

Ги превртувавте очите секогаш кога вашата мајка ве советуваше за нешто, но денес кога сте возрасни сигурно ќе се согласите дека мама сепак била во право! Еве за што мојата мајка беше дефинитивно во...

менструација 0

Сѐ што треба да и кажете на вашата ќерка пред да добие прва менструација

Какво беше вашето искуство? Дали бевте шокирани, возбудени или исплашени? Дали споделивте веднаш со некој и разговаравте за тоа? Дури и во денешното модерно општество на постојано споделување на различни информации во јавноста, менструацијата...