fbpx

Tagged: Bryan Adams

duet bryan adams taylor swift 0

Неверојатен дует на Taylor Swift и Bryan Adams

Иако можеби веќе сите сте ја избрале вашата “песна на летото”, сепак дали сте го слушнале дуетот на Taylor Swift и Bryan Adams? Искрено, веруваме дека ќе го смените вашиот избор веднаш. Во ова...