fbpx

Tagged: CV

cv 0

Еве што не треба да ставите во вашето CV

Направете го вашето CV привлечно и избегнувајте да направите грешки што би можеле да резултираат со тоа да не бидете повикани на интервју. Не давајте непотребно долги детали Спомнете ги само тековните достигнувања и...

CV 0

Зошто е важно да имате професионално CV?

Никогаш немојте да направите грешка и да го потцените значењето на вашето CV. Луѓето коишто не сметаат дека нивното CV е важно исто колку што се и тие самите важни, залудно губат драгоцено време....