fbpx

Tagged: Eric Clapton

ed sheeran so pesnata layla 0

Ed Sheeran со неверојатна интерпретација на песната “Layla” на Eric Clapton

Нема песна на Земјата што подобро ја доловува агонијата на невозвратена љубов од песната”Layla” на Eric Clapton. И, Ed Sheeran – кралот на љубовните песни – е единствената личност на Земјата способна да ја...