fbpx

Tagged: facebook

brz kredit moneymax 0

Аплицирај за кредит преку порака

ФД Монимакс Финансиско како современа компанија со високи професионални стандарди постојано нуди иновативни, брзи и едноставни решенија за задоволување на финансиските потреби на своите клиенти. Од неодамна, клиентите на ФД Монимакс Финансиско и корисниците на Facebook...

moneymax apliciraj preku Facebook 0

Ново: Аплицирај за кредит преку порака

ФД Монимакс Финансиско како современа компанија со високи професионални стандарди постојано нуди иновативни, брзи и едноставни решенија за задоволување на финансиските потреби на своите клиенти. Од неодамна, клиентите на ФД Монимакс Финансиско и корисниците на Facebook...

facebook 0

Дали Facebook навистина нѐ шпионира?

Повеќето луѓе кои користат Facebook се свесни дека социјалните мрежи се една огромна машина за собирање податоци. Денес, сѐ поголем број корисници се загрижени поради монструозната големина и непознатите цели на Facebook. Што знае...

socijalni mediumi 0

Извинете, но едноставно не можете да се избришете од интернет мрежата

Нашите податоци постојано се прибираат и за жал, многу од нас не знаат кои податоци всушност се следат и како се искористуваат. Експертите за сајбер-безбедност истакнуваат дека ослободувањето од стегите на големите технолошки компании...