fbpx

Tagged: google

socijalni mediumi 0

Извинете, но едноставно не можете да се избришете од интернет мрежата

Нашите податоци постојано се прибираат и за жал, многу од нас не знаат кои податоци всушност се следат и како се искористуваат. Експертите за сајбер-безбедност истакнуваат дека ослободувањето од стегите на големите технолошки компании...